Svejsearbejde

VI BENYTTER DEN RIGTIGE METODE TIL DET SVEJSEARBEJDE DU ØNSKER LAVET

Heriblandt metoder som TIG-svejsning, MIG/MAG-svejsning og elektrodesvejsning.

HVAD ER SVEJSNING?

En svejsning er en proces, hvor man ved brug af ekstremt høj varme smelte overflader sammen. De mest almindelige materialer, der bliver brugt til svejsning er stål og dernæst aluminium. Svejsning bliver brugt i mange forskellige sammenhænge og har en masse forskellige formål.


 
Svejsning anvendes i produktionen af store elementer, såsom olietanke, skibe, broer, kraner og meget andet. Mindre svejseopgaver kan omfatte produktion af stole, borde, tøjstativer og mange andre dagligdagseffekter.

Svejsning finder altså anvendelse i produktionen af en enormt lang række ting og sager i dagligdagen.

VI SVEJSER DET HELE

Som nævnt tilbyder vi en lang række svejsningsmetoder, som hver især er velegnede til forskellige formål.

Ligemeget hvad du skal have svejset, så klarer vores uddannede svejsere opgaven for dig. Vi har medarbejdere, der er eksperter i små, fine svejsearbejder, men vi klarer også opgaver, hvor større genstande skal svejses sammen.

Vores kompetente, uddannede medarbejdere har flere års erfaring med forskellige større og mindre svejsearbejde, så uanset hvad byder vi din opgave velkommen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Hvis du har spørgsmål eller står med en svejseopgave, som du gerne vil have løst, så er du mere end velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi os. Vi tager stort set imod alle former for svejseopgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud når vi har hørt mere om, hvad dit projekt går ud på.