Altanmontering

Skal du have ny altan? Uanset dine ønsker til form, udseende eller størrelse, så klarer vi den for dig!

Altaner kan have mange forskellige former og farver. De tjener også vidt forskellige formål, og folk lægger ofte en forskellig værdi i dem. Det er altså meget individuelt, hvilke ønsker man har til en altan.

Bor du i lejlighed, og ønsker du at få monteret en altan, er der naturlige begrænsninger for, hvor stor den kan være, da den ikke må gå ind på naboens grund.

Omvendt er altaner meget efterspurgt i lejligheder, fordi der ofte ikke hører en have med. Her er altanen en glimrende mulighed for at komme ud og trække lidt frisk luft eller nyde det gode vejr.
 

TYPER AF ALTANER

Der findes mange forskellige typer af altaner.

Franske altaner er små og i mange tilfælde består de nærmest blot af et gitter og en lille betonudstøbning i muren. Franske altaner har bestemt sin charme og er meget praktiske.

Hvis man skal have mere plads er der en almindelig altan, hvor der typisk vil være plads til et bord og et par stole.

Størrelsen kan selvfølgelig variere meget. Derudover er der tagaltaner, der som ordet antyder er altaner, der er bygget ud fra taget.

Med tagaltaner og andre former for altaner har man mulighed for at nyde udsigten ud over byen, vandet eller landet afhængigt af, hvor man bor.

Der er også forskelle i altaners udseende på det rækværk eller gitter, som sættes rundt om altanen som sikkerhed. Gitteret kan formes og males på mange forskellige måder ud fra den enkeltes præferencer.
 

VI LAVER DIN ALTAN

Uanset hvilken type altan du ønsker dig, så klarer JL Staal den for dig.

Vi har mange års erfaring med montering af altaner.

JL Staal monterer din altan hvad end den er selvproduceret, eller du får den leveret andet steds. Vi kan således også designe gitteret eller rækværket lige som du ønsker det og synes det ser pænt ud.
 

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os i dag hvis du er interesseret i at få monteret en flot og praktisk altan til dit hjem.

Hvis du har spørgsmål vedrørende altanmontering, er du velkommen til at ringe på telefon 50 26 70 85 eller skrive på mail til JLSTAAL@hotmail.dk. Vi svarer gerne på det, du undrer dig over.

altanmontering